שתי תערובות תבלינים תימניות מסורתיות, המשמשות האחת לתיבול מרק והשנייה לתיבול קפה
תערובת טיפוסית מכילה: כורכום טחון, כוסברה יבשה וטחונה, הל טחון, כמון טחון ופלפל שחור טחון.
שימושים
חוויאג' לקפה:
תערובת תבלינים המיועדת לתיבול קפה שחור. מקובל לערבב את החוויאג' עם אבקת הקפה לפני ההכנה. הכמות המקובלת הינה כ 5% חוויאג' יחסית לקפה. תערובת טיפוסית מכילה: הל טחון, קינמון טחון, ציפורן טחונה, זנגביל טחון, מוסקט טחון.
חוויאג' למרק :
משמש בעיקר לתיבול מרקי בשר וירקות, אך יכול לשמש גם לתיבול מאכלים נוספים כגון אורז.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה